Ansatte spiser patienters mad

Ansatte på de storkøbenhavnske sygehuse spiser i stor stil af den mad, der leveres til patienterne. På de fleste sygehuse sidestilles det med tyveri, hvis en ansat forsyner sig fra madvognen. Alligevel tager personalet nogle steder helt åbenlyst for sig af retterne, skriver Jyllands-Posten. Servicecenterchef John Bendix, anslår, at 30 pct. af maden på Rigshospitalet går til spilde, og sygehuset har ansat en medarbejder, som skal tjekke, om det bestilte svarer til antallet af patienter. En del af overforbruget kan...

Prøv Dagens Medicin gratis i 4 uger*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.

Efter 4 uger fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement